Stormkök – Årets julklapp

HUI Research presenterade under november månad att stormkök blev årets julklapp 2020. Årets julklapp är en presentation som brukar utmärka den riktiga starten för julhandeln i Sverige. Då det är vanligt att många tycker det är svårt att införskaffa rätt julklappar, så kan årets julklapp vara en slags vägvisare.Hej Google! Nu kommer Googles smarta högtalare med svensk röstassistent  till Elgiganten | IT-Kanalen

 

Det är inte alltid det lättaste att köpa julklappar till personer du känner eller kollegor. För den som vill hänga med i det senaste och som vill köpa en julklapp som är populär, så är det varmt rekommenderat att köpa en julklapp som har blivit vald som årets julklapp. Men det kanske är så att du skulle vilja ge någonting annat än det som har utsetts till årets julklapp, så är det rekommenderat att välja något som har varit väldigt aktuellt under året eller som kommer att vara väldigt populärt under kommande år.

Välja ut årets julklapp 2020?

För att en produkt ska kunna bli vald till Årets Julklapp av HUI, så ska ett eller flera av följande kriterier först vara uppfyllda: Produkten ska ha varit en nyhet eller ha fåttett nyväckt intresse för året. Produkten ska svara för ett högt försäljningsvärde eller ha blivit såld i stora volymer. Produkten ska vara en modern representation av vår tid.

Många somhade på känn att den smarta högtalaren skulle bli årets julklapp. På grund utav att det är en väldigt populär produkt där utvecklingen går framåt och det blir en allt mer generellenhet både i hemmet och andra platser. Stormköket som valdes till årets julklapp är faktiskt motsatsen till vad en smart högtalare är och det är därför som det är av rekommendation att fundera på om det inte ska bli ett inköp av en smart högtalare som alternativ för årets julklapp.

Det som är fördel med stormköket är att den passar perfekt när det är dags att ge sig ut i det vilda. Frågan är vilken av produkterna som kommer att brukas och uppskattas mest av en smart högtalare eller ett stormkök. När tiden är kommen för att gå ut i skogen, så är det fullt förståeligt att stormköket är mer passande, men med en smart högtalare har du användning av dagligen i hemmet eller var det än är som du befinner dig till vardags och helg.

Smart högtalare – Årets julklapp?

Vi har på känn att den smarta högtalaren snart kommer att utsestill årets julklapp. Då den mycket populära Google Home precis lanserats på svenska och att vi i Sverige är snablärda vad gäller ny teknik, så vet vi också att smarta högtalaren var en riktigt succé under Black Friday 2020 och kommer förmodligen att fortsätta att sälja stort under julhandeln 2020. Intresset för smarta högtalare har vuxit storartat i Sverige under hösten. Intresseökningen har väldigt mycket att göra med att den nu finns på svenska.

Julklappstips

Här är några utvalda klappar som kan ge lite idéer:Årets julklapp 2020 – Stormkök,Åretsjulkapp 2015 – Robotdammsugaren, Årets julklapp 2013 – Råsaftscentrifugen.

Smarta högtalare

Nu finns det sätt att kunnastyraditt hem trådlöst. En smart högtalare är en liten enhet som ansluts via Wi-Fi. Du använder din röstför att kontrollera din smarta högtalare. När du använder din smarta högtalare, så laddas det automatiskt ner innehåll från källor som äranpassade för högtalaren, som sedanöverförs direkt till enheten och som kommer att sköta kalibrering och databank på enheten som den används på. Smarta högtalarefungerarmer eller mindre som en vanligkontroll.

Smarta högtalare sköter inga appar och har ingen direkt möjlighet att exempelvisinstallera program och liknande. Istället väljer du vad som ska spelas uppdär du är och väljer vilken enhet som du vill spela från. Internet får högtalaren via Wi-Fi, vilket måste vara befintligt för att förbindelsen skall fungera som den ska.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>